Wat moet ik doen nu mijn bestanden weg zijn na de laatste Windows 10 update?

Voor de zekerheid maar even updates installeren (laatst gedraaid rond jan/feb 2016, ten tijde dat MS steeds agressiever werd met het pushen van Windows 10). Het lijkt me stug dat je dan nog registerelementen zou moeten gaan verplaatsen. Mensen kom nou toch installeer de navolgende updates werkt echt perfect . Maar goed, zelfs op een legitiem systeem ervaar ik problemen met updaten nadat Windows 8 of 10 uitkwam. Vorige week verschillende keren geprobeerd om de updates van deze maand te downloaden, zonder resultaat. Ze willen perse dat iedereen over gaat naar Windows 10 en wel meteen, zo niet brengen ze wel wat updates uit die je de boel verzieken. Wil je echter al je eerder verborgen updates wél graag allemaal herbeoordelen, dan zul je daar zeer ruim de tijd voor moeten uittrekken, denk ik.

  • Om met de stick een versie-upgrade te starten is het belangrijk dat je niet van de stick boot!
  • De prestatie van 64 bit OS of applicaties worden vaak overschat.
  • Waarbij tevens aangetekend dat hun advies was om een nieuw MacBook te kopen.Geweldige service en niet duur.
  • Het is bekend dat administrators vaak dplay.dll gratis download over het hoofd zien dat dit in principe doodgewone computers zijn, waarvan sommige op Windows draaien.

Achter dit getal staat tussen haakjes een cijfer. Dit cijfer geeft aan door hoeveel programma’s het DLL-bestand wordt gebruikt.

Windows 10 mei

Scanner V600 werkt niet,omdat de meeste hardware fabrikanten Windows verslaafd zijn. Met Belarc kan je controleren of alle security updates zijn uitgevoerd. U merkt het al, die zijn met van alles bezig wat niet pluis is dat viel al op bij de updates.

Een compacte en eenvoudige registeropschoner

Misschien niet zo heel nuttig, maar op deze manier wordt het Startscherm overbodig. Wel zul je dan eerst je favoriete apps moeten vastmaken aan de taakbalk. Zelfs de Instellingen-app heeft nu een eigen tegel gekregen.

Ik hoop dat dit gaat werken, heb al veel geprobeerd en gelezen maar helaas de oplossing nog niet gevonden. Uw Norton-product werkt met Windows 10, zolang u de nieuwste versie heeft geïnstalleerd. Ga naar Norton Update Center om te zorgen dat u over de nieuwste versie van het Norton-product beschikt. Bij Windows hebben we vaak gezien dat er ondanks een uitgebreide testfase toch kinderziekten werden ontdekt.

Erika Ricci

Erika Ricci

Art Director e Consulente, specializzata in Brand Identity e Sensorial Marketing.

Con Creatività ed Eleganza aiuto le aziende a comunicare la loro identità attraverso l'utilizzo dei sensi.

Post Recenti

Windows Update

Je kunt dit doen door een .bat-bestand te gebruiken. Wanneer je STACK als netwerkschijf hebt gekoppeld, zul je bij het opstarten van je computer het

Leggi l'articolo

Lascia un commento

Ti è piaciuto questo articolo?

Condividi su Facebook
Condividi su Twitter
Condividi su Linkdin
Condividi su Pinterest